Оригінальний рецепт апетитних м’ясних булочок від фіналістки "Мастер Шеф": приготування в азійському стилі.
Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф", Альона Московченко, розкрила секрет приготування оригінальних булочок з м'ясом, які безумовно припадуть до душі шанувальникам азійської гастрономії.
Суперфіналістка тринадцятого сезону популярного шоу "Мастер Шеф" Альона Московченко продемонструвала, як створити смачні азійські булочки бао з м’ясною начинкою.
Для приготування булочок бао "Мастер Шеф" Альона Московченко бере такі інгредієнти:
Начинки для булочок бао можуть бути найрізноманітнішими – як солоними, так і солодкими. Цього разу зірка "Мастер Шеф" обрала для начинки томлені бичачі хвости в азійському стилі, доповнивши їх свіжим огірком, маринованим дайконом та салатом.
Для приготування тіста для булочок бао, спочатку об'єднуємо всі сухі компоненти: борошно, цукор, сіль і дріжджі. Потім вливаємо теплу воду, додаємо олію та молоко, після чого ретельно замішуємо еластичне тісто.
Готову масу для тіста зірка "Мастер Шеф" обгортає харчовою плівкою і залишає на годину для відпочинку.
Після цього розкачуємо тісто в пласт товщиною 1 см і змащуємо його олією. Вирізаємо з тіста кола та формуємо кишеньки, як на відео. Викладаємо сформовані булочки на пергамент, трохи розкачуємо їх качалкою та лишаємо підходити на пів години.
Альона Московченко, учасниця "Мастер Шеф", готує парові булочки бао, витрачаючи на це близько 12-15 хвилин. Після завершення приготування, важливо залишити булочки під кришкою ще на 10 хвилин, щоб вони не осіли.
Відкриваємо булочки, акуратно формуємо в них кишеньку і наповнюємо її начинкою.
У всьому мистецтві приготування закладено секрет смачного соусу: кулінар продемонстрував, як створити смачну картоплю.
Обожнюваний осінній десерт: простий рецепт яблучного пирога з корицею.