Тунець на закуску - як приготувати - рецепти страв із тунцем | FoodOboz
Тунець є чудовою основою для приготування різноманітних намазок, салатів та легких закусок. Варто підкреслити, що ця риба прекрасно гармоніює з різними овочами, а також з бобовими, свіжою зеленню, сиром, часником, консервованою кукурудзою та горошком.
Кулінарка представила в Instagram оригінальний рецепт легкого та смачного салату закуски з тунцем, солоними огірками та горошком.
1. З тунця злийте олію і розімніть виделкою.
2. Решту інгредієнтів наріжте дрібним кубиком і додайте в тунець.
3. Заправляємо соусом, за бажанням додайте сіль, все добре перемішайте і можна відразу їсти, а можна поставити в холодильник на 30 хвилин!
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: