Як приготувати вишуканий десерт на основі шоколадного бісквіта: для справжніх поціновувачів смаку.

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як приготувати смачний десерт з ягід, политий сиропом та шоколадом.

Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська запропонувала свій варіант солодкого десерту з ягодами та шоколадом.

Цей десерт, незважаючи на простоту приготування, виглядає ефектно і подарує справжню насолоду кожному гурману.

У ємності поєднайте шоколад, молоко та вершкове масло, потім розтопіть суміш у мікрохвильовці до отримання гладкої консистенції. Просійте борошно, какао-порошок і розпушувач, після чого додайте невелику кількість солі.

Розмістіть тісто у формах, заповнюючи їх наполовину. Випікайте у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин або в духовці при температурі 165 °C впродовж 12-15 хвилин. Коли бісквіт буде готовий, дайте йому охолонути, а потім розламайте на дрібні шматочки.

У каструлі з товстим дном насипте цукор і розігрівайте його, поки він не перетвориться на темно-коричневу карамель. Тим часом у іншій каструлі підігрійте вершки.

Введіть вершкове масло в карамель, після чого, поступово помішуючи, вливайте гарячі вершки тонкою цівкою. Продовжуйте варити до досягнення однорідної консистенції, потім зніміть з плити і дайте охолонути.

У контейнер помістіть прошарок збитих вершків, після чого розкладіть шматочки бісквіту, збризніть карамельним соусом і додайте кілька малинових ягід. Повторіть ці шари ще раз. Завершіть страву, прикрасивши її залишками ягід, і подавайте до столу.

Нагадаємо, "Майстер Шеф" Глинська поділилася простим рецептом домашніх сосисок.

За інформацією Politeka, учасниця "Майстер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася рецептом, який дозволить приготувати сирники ще більш смачними.

Related posts