Як правильно замочувати квасолю перед приготуванням: поширені помилки, яких варто уникати господиням.
Не завжди страви з квасолі виходять смачними. Найчастіше це пов'язано з відмовою від замочування бобових. Багато молодих господарок не в курсі про користь цієї кулінарної процедури. Подробиці Проте наші бабусі знали, що замочувати квасолю потрібно для покращення смаку страви та запобігання її переходу в стан "пюре". Втім, не все так просто. Виконувати цю дію. Не завжди страви з квасолі виходять смачними. Найчастіше це пов'язано з відмовою від замочування бобових. Багато молодих господарок не в курсі про користь цієї кулінарної процедури. Подробиці Проте наші бабусі знали, що замочувати квасолю потрібно для покращення смаку страви та запобігання її переходу в стан "пюре". Втім, не все так просто. Виконувати цю дію потрібно правильно. Варто знати найбільш поширені помилки, щоб не повторювати їх. Неправильна тривалість процедури Квасоля повинна бути у воді досить довго - 8-10 годин. Але в жодному разі не більше 12 годин. Можна зменшити тривалість процедури до 6 годин. Для цього у воду потрібно додати чайну ложку соди. Неправильний час Багато господарок вважають: бобові зручно замочити ввечері, щоб уранці їх уже можна було готувати. Проте досвідчені кулінари намагаються не економити час і проводять процедуру вдень. І цей підхід має серйозну перевагу: з'являється можливість зливати рідину і додавати свіжу воду. Використання тієї ж води Після завершення процедури замочування воду, в якій були бобові, слід вилити в раковину. Використовувати її для варіння вже не можна, інакше до страви можуть потрапити небезпечні сполуки. ua-vestnik.com