Як приготувати кабачкові оладки, щоб вони вийшли ніжними, як пух: секретний прийом — і проста страва стане вишуканою навіть без яєць і сметани

Завдяки додаванню вівсянки вони стають надзвичайно ніжними.

Серед літніх овочів особливо виділяється "солодка парочка" – кабачки та баклажани. Раніше ми поділилися чудовим рецептом приготування баклажанів, а тепер настав час розповісти, як створити неймовірно ніжні оладки з кабачків.

Цей рецепт відрізняється тим, що в ньому відсутні як борошно, так і яйця, що робить страву надзвичайно апетитною з ніжною текстурою. Приготування таких оладок не вимагає багато зусиль, а результатом є соковиті та ароматні ласощі. "Телеграф" пропонує вам простий рецепт.

Викладаємо їх на паперові рушники, щоб усунути надлишок олії. Результат виходить неймовірно смачним і простим. До того ж, ми ділилися рецептом смачного пирога з сиром.

Related posts