Легкий рецепт кабачкової піци: знадобляться лише два основні інгредієнти.
Для всіх наших шанованих читачів, які мріють про подвиги на кухні, є дуже приваблива пропозиція. Не секрет, що в Україні триває сезон збирання овочів та фруктів і, відповідно, приготування різноманітних смачних страв із них та консервації.
Знаменита кухарка Тетяна Литвинова вирішила порадувати своїх прихильників рецептом легкої та швидкої піци з кабачків.
Відео вже доступне для перегляду на YouTube.
"Привіт, дорогі мої! Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом безглютенової кабачкової піци. Він надзвичайно простий: вам знадобляться тільки кабачок і яйце, і на цьому все! Я впевнена, що ця піца стане однією з найпростіших і найкорисніших страв у вашому меню!" - зазначила вона для своїх прихильників.
Розігріваємо духовку до 200 градусів і залишаємо її нагріватися протягом 15 хвилин. Спершу натираємо кабачок на великій терці. Після цього легенько віджимаємо натерту масу, щоб видалити надлишок вологи. Викладаємо підготовлений кабачок безпосередньо у форму для запікання.
Наступним кроком рекомендується злегка змочити пергамент і зім'яти його. Це зробить його більш гнучким. Тепер вводимо сіль і перець. Далі додаємо одно яйце, і безпосередньо у формі ретельно перемішуємо.
Розподіляємо масу, зверху посипаємо орегано. Після цього ставимо в попередньо розігріту до 200° духовку. Через 10 хвилин викладаємо сир на верхній шар.
Через 10 хвилин ми беремо ароматний соус і акуратно розподіляємо його поверх страви (не більше двох столових ложок). Потім посипаємо тертим сиром. Залишаємо в духовці ще на 5 хвилин при температурі 200 °, і ваше кулінарне творіння готове!
Нагадуємо, що найкраще за платформи для знайомств - це лише ананаси: іспанці вигадали оригінальний метод пошуку партнера.
Раніше повідомлялося, що продукти-кавозамінники: що з'їсти, щоб підбадьоритися і швидко відновити енергію.