На плиті простіше: "Мастер Шеф" Литвинова поділилася рецептом швидкого фруктового пирога.
Екс-суддя шоу "Мастер Шеф" та кулінарний фахівець Тетяна Литвинова поділилася секретами, як легко приготувати фруктовий пиріг без використання тіста.
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити простий та смачний рецепт пирога з яблуками та абрикосами, який готується на сковороді.
Лаваш, разом із фруктами та легким соусом на основі сметани та яєць, формує надзвичайно ніжну текстуру. При цьому приготування цього страви займе зовсім небагато часу.
Розріжте лаваш на трикутники, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Яблука наріжте на тонкі скибочки. Викладіть їх на розігріту сковороду з вершковим маслом і цукром, і готуйте протягом 10-15 хвилин, поки не випарується надлишок вологи.
Покрийте сковороду розтопленим маслом. Об’єднайте сметану з яйцями і додайте ванільний цукор. Розкладіть третину лаваша на дно сковороди, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Вкладіть яблука і залийте їх третиною приготованої заливки.
Додайте ще шар лаваша, потім викладіть абрикоси, знову лаваш, і заливку, що залишилася. Готуйте пиріг на мінімальному вогні 20-25 хвилин під кришкою.
Накрийте пергаментом пиріг, акуратно переверніть на кришку і поверніть в сковороду. Готуйте ще 5-10 хвилин, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.
Нагадуємо, що зірка шоу "Мастер Шеф" Литвинова поділилася легким рецептом для приготування запечених ролів вдома.
Як інформує Politeka, відома зірка шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом швидкої та безпечної шаурми, яку можна приготувати вдома.
Також Politeka писала, що Тетяна Литвинова показала як приготувати справжню українську часникову ковбасу.