Приготуємо смачний гороховий суп, який зігріє вас у холодну пору, за рецептом Ольги Рябенко - Радіо Максимум.
Українська продакшн-команда створила ролик-відкриття для шоу Victoria's Secret
З настанням осінніх холодів все частіше виникає бажання насолодитися гарячим супом. Тому Радіо Максимум ділиться секретами приготування цієї смачної страви.
Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко поділилася в Instagram секретами приготування ароматного горохового супу. Ознайомтеся з відео та спробуйте приготувати цю страву у себе вдома!
Цікаво: Найсмачніший домашній майонез від Ектора Хіменеса-Браво
Осінь приносить бажання насолоджуватися простими та смачними стравами, які дарують тепло зсередини. Цей суп - ідеальний вибір для тих прохолодних днів, коли за вікном стає прохолодно.
"Чудовий варіант для комфортного вечора вдома," - зазначає Ольга Рябенко, описуючи цю страву.
1. У каструлі розмістіть ребра, додайте цілу моркву, цибулю та нарізану картоплю.
2. Промити горох, зливши воду, і пересипати його у каструлю.
3. Все залити водою та варити до повної готовності гороху.
4. Дістати з каструлі моркву та цибулю. Вони вже нам не знадобляться. Ребра розібрати від кісток, а мʼясо нарізати.
5. В окремій сковороді підсмажити терту моркву разом з цибулею. Ввести куркуму і продовжувати смаження до тих пір, поки цибуля не стане прозорою.
6. Викласти овочі та нарізане мʼясо в суп і варити ще 10-15 хв. Регулювати густоту супу водою.
7. Ввести дрібно нарізаний кріп.
8. Подавати з підсмаженим хлібом або сухариками.