Брускета з лососем та авокадо: естетично та смачно.
Брускета стала популярним елементом меню в багатьох закладах. Ця страва має доступну ціну, а також відрізняється приємним смаком і поживністю. Зазвичай, вам буде запропоновано кілька варіантів, що дозволить підібрати щось на свій смак.
Але приготувати брускети вдома вийде набагато економніше. І часу ви витратите не так багато.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Надзвичайно важливо, щоб авокадо було в оптимальному стані зрілості, -- зазначає Ардія Діаманті. -- Як варіант, можна використовувати свіжий огірок. Якщо ви плануєте додати до брускети зелень, свіжий кріп стане найкращим вибором.
Брускета з лососем та авокадо.
Багет порізати на слайси, підрум'янити в тостері, дати охолонути. Кожен доповнити тонким шаром вершкового сиру та шматочком філе маринованої або слабосоленої риби. Авокадо очистити, порізати на слайси та прикрасити брускету. Зверху посипати чорним перцем. Звичайно, не забудьте і про лимон.
Вишукана вечеря чи сніданок готовий!
Смачного вам!
Пропонуємо вам пригадати рецепт брускет з карамелізованою цибулею і помідорами.
Фото з альбому Ольги Сметанської